Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Λευτέρης & Γιώργος Κόνσολας: Δίδυμο κορυφής

Posted: 05 Mar 2014 11:59 AM PST

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Σεβαστή Βρακατσέλη
Email: svrakatseli@cobrasports.gr

Αποτελούν ίσως το κορυφαίο δίδυμο αυτή τη στιγμή στην ελληνική κωπηλασία και με τις επιτυχίες τους επιβεβαιώνουν σε κάθε διοργάνωση τη δυναμική της ελληνικής κωπηλασίας σε διεθνές επίπεδο. Λευτέρης και Γιώργος, Γιώργος και Λευτέρης, δύο αδέρφια στην ίδια βάρκα που μας έχουν αποδείξει ότι η Ελλάδα είναι στην κορυφή με το κουπί της!

Το Cobrasports.gr συνάντησε τα δυο αδέρφια στο δεύτερο σπίτι τους, στο ΝΑΟ Σαλαμίνας και λίγο πριν φορτωθούν την βάρκα τους στους ώμους και ξεχυθούν στον υγρό στίβο για τα χιλιόμετρα της ημέρας μας εκμυστηρεύτηκαν τους στόχους, τα συναισθήματα και τα παράπονα τους.



Λευτέρη, πώς ξεκίνησε η ενασχόληση σου με την κωπηλασία;
Διαβάστε περισσότερα »

Οκτώ του Ν.Ο.Ι. πήραν εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας

Posted: 05 Mar 2014 08:11 AM PST

                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οκτώ του Ν.Ο.Ι. πήραν εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας
Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στην πρώτη φετινή Ρεγκάτα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ομοσπονδία Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με στόχο να επιλέξει κωπηλάτες για την στελέχωση των Εθνικών της Ομάδων.
Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. απέδειξαν για μία ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο, αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στον Όμιλο, σε μία δοκιμασία στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 150 κωπηλάτες από 22 σωματεία απ' όλη την Ελλάδα.
Απόδειξη των πολύ καλών επιδόσεών τους το γεγονός ότι οι ομοσπονδιακοί προπονητές μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αυτού Αγώνα κράτησαν στο Σχινιά για να λάβουν μέρος στο κοινόβιο της Εθνικής 27 αθλητές των κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων, εκ των οποίων οι οκτώ είναι Γιαννιώτες! Ο Ν.Ο.Ι. συνεισέφερε τους περισσότερους από κάθε άλλο σωματείο της χώρας μας.
Συγκεκριμένα, στο Σχινιά παρέμειναν οι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας και οι πρωταθλητές Λένα Διαμάντη, Αποστόλης Λαμπρίδης, Ξανθή Κολτσίδα, Αμαλία Τσιάβου, Στέφανος Ντούσκος και Κατερίνα Ζέρβα.
Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Παγκόσμιο Παράκτιας: Ικανοποίηση FISA από την πρώτη επιθεώρηση

Posted: 05 Mar 2014 02:34 AM PST



Την απόλυτη ικανοποίησή τους από την πορεία των εργασιών για την προετοιμασία του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο (17-19) στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασαν τα τρία μέλη της Διεθνούς Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που βρέθηκαν το τριήμερο (21-23/2) στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη είχαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Οργανωτικής και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ενώ έγινε επιθεώρηση του στίβου και του χώρου των εγκαταστάσεων ξηράς ενώ συζητήθηκε ο τελικός σχεδιασμός τους.
Διαβάστε περισσότερα »