Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Στο Σίδνεϊ με "βάρκα" την ΑΧΕΠΑ τα ελληνικά κουπιά

Posted: 14 Mar 2014 05:56 AM PDT


Στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από 26-31 Μαρτίου στο Σίδνεϊ θα ανοίξει η αυλαία των διεθνών υποχρεώσεων των ελληνικών κουπιών για το 2014.

Στην μακρινή Αυστραλία για να πάρει μέρος στον αγώνα θα μεταβεί μόνο το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών που θα αποτελέσουν οι Λευτέρης Κόνσολας και Σπύρος Γιάνναρος, συνοδευόμενοι από τον τεχνικό σύμβουλο Τζιάνι Ποστιλιόνε.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός θα ταξιδέψει και με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Αγωνιστικής Κωπηλασίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας η οποία και του καλύπτει τα έξοδα.

Η FISA καλύπτει και τα εισιτήρια των δυο αθλητών  ενώ  την διαμονή, την διατροφή και τις μετακινήσεις τους έχει αναλάβει η ελληνική ομογενειακή κοινότητα του Σίδνεϊ  και συγκεκριμένα η ΑΧΕΠΑ τα μέλη της οποίας η  διοίκηση της Κωπηλατικής  Ομοσπονδίας αισθάνεται την ανάγκη να  ευχαριστήσει θερμά για αυτή την προσφορά της.

Οι δυο αθλητές και ο Τζιάνι Ποστιλιόνε θα αναχωρήσουν στις 24 Μαρτίου μέσω Κωνσταντινούπολης και θα επιστρέψουν την 1η Απριλίου.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Ο Γιάννης Ανδριανός στον SENTRA 103,3: «Οι Ομοσπονδίες το ήξεραν από πέρυσι»

Posted: 13 Mar 2014 11:26 PM PDT


«Οι Ομοσπονδίες το ήξεραν από πέρυσι»

Η ανακοίνωση από πλευράς ΓΓΑ για την περικοπή ύψους 50% των επιχορηγήσεων και το πώς αυτές θα μοιραστούν στις Ομοσπονδίες ξεσήκωσε… θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μιλώντας στον Sentra 103,3 έκανε λόγο για… βόμβα στα θεμέλια του αθλητισμού, ενώ χαρακτήρισε ως ντροπή την επανασύσταση του ελεγκτικού συμβουλίου.

Στις αντιδράσεις αυτές απάντησε μέσω του Sentra 103,3 και της εκπομπής «Γκολ από τη σέντρα» ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος εξήγησε τη στάση της Πολιτείας, αποδίδοντας την απόφαση για τις περικοπές στην οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα.

Ο Γιάννης Ανδριανός στον Sentra 103,3
«Οι εποχές των παχιών αγελάδων τελείωσαν» είπε σε μια αποστροφή των λεγομένων του, ενώ αυτό που τόνισε είναι ότι οι Ομοσπονδίες γνώριζαν από το τέλος του 2013 ότι οι επιχορηγήσεις θα είναι μειωμένες κατά το ήμισυ.
Διαβάστε περισσότερα »