Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Η ΕΚΟΦΝΣ κοντά στα σωματεία της Κεφαλλονιάς

Posted: 07 Feb 2014 11:08 AM PST

Την πλήρη συμπαράστασή της προς τα δυο σωματεία και τα μέλη τους (αθλητές γονείς προπονητές παράγοντες) που καλλιεργούν την κωπηλασία στην Κεφαλλονιά και επλήγησαν από τους τελευταίους σεισμούς εκφράζει το ΔΣ της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Στην επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου Λούκα Νικηφοράτο και τον Σίμο Μαρκαντωνάτο μέλους του Ναυτικού Ομίλου Κεφαλλονιάς & Ιθάκης καθώς και τακτικού μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας διατύπωσε την αμέριστη συμπαράσταση όλης της κωπηλατικής οικογένειας προς τους ανθρώπους των δυο Ομίλων ενώ έθεσε όλο το μηχανισμό της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στη διάθεση τους.

Το ευχάριστο είναι ότι αμφότεροι οι δυο εκπρόσωποι των σωματείων διαβεβαίωσαν ότι όλα τα μέλη τους είναι καλά και δεν υπάρχουν ζημιές στις εγκαταστάσεις.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Στα θρανία οι διαιτητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας

Posted: 07 Feb 2014 03:34 AM PST




Διήμερο σεμινάριο για τους Έλληνες διαιτητές που θα διευθύνουν τον Οκτώβριο του 2014 στο Θερμαϊκό Κόλπο τους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας , διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (8-9/2) η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή  Θεσσαλονίκης α.ε. σε συνεργασία με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.

Πρόκειται για την πρώτη πρόδρομη εκδήλωση της σημαντικής αυτής αθλητικής διοργάνωσης την οποία θα φιλοξενήσει η Θεσσαλονίκη την ίδια χρονιά που είναι και Ευρωπαϊκή  Πρωτεύουσα Νεολαίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς" παρουσία του  προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής κ Σπύρου Πέγκα, του προέδρου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ Γιάννη Καρρά και του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωπηλασίας κ Πατρικ Ρομπάουτ ,ο οποίος θα χαράξει και τις κατευθυντήριες γραμμές των καθηκόντων τους. Στο σεμινάριο έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από τριάντα διαιτητές από διάφορες περιοχές της χώρας. Οι συμμετέχοντες (έξι εκ των οποίων με διεθνή εμπειρία) προέρχονται από Καστοριά, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Αθήνα, Βόλο καθώς και από άλλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.
Διαβάστε περισσότερα »

Τίμησε τους πρωταθλητές του ο ΝΟΒΑ

Posted: 07 Feb 2014 03:28 AM PST


Τίμησε τους πρωταθλητές του ο ΝΟΒΑ

Σε μία όμορφη που ταιριάζει στην ιστορία και στο κύρος του ομίλου, ο ΝΟΒ - Αργοναύτες έκοψε την πίτα του και τίμησε τους δεκάδες αθλητές του που διακρίθηκαν μέσα στο 2013. Παγκόσμιοι πρωταθλητές, αθλητές με Πανευρωπαϊκές και διεθνείς νίκες και Πανελληνιονίκες, βραβεύτηκαν από το ΝΟΒΑ παρουσία της βουλευτού Μαγνησίας κ. Χρυσοβελώνη και του Δημάρχου Βόλου, κ. Σκοτινιώτη.

Σε ειδικές βραβεύσεις που πραγματοποίησε ο ΝΟΒΑ τιμήθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Αντώνιος Νικολόπουλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, Ιωάννης Καρράς και ο αθλητής κωπηλασίας ΑμΕΑ, Νικόλαος Μαλάτος.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν από το ΝΟΒΑ:
Κωπηλασία
Διεθνείς επιτυχίες: Μιχάλης Κουσκουρίδας, Κωνσταντίνος Χρηστομάνος, Αλέξανδρος Λουλούδης, Γιώργος Λαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λεμονάς.

Πανελλήνιες επιτυχίες: Απόστολος Κουρκούμπας, Κωνσταντίνος Ζαχείλας, Δημήτρης Καραγιώργης, Δημήτρης Καντίκος, Νικόλαος Κώστας, Σπύρος Πολύμερος, Ευάγγελος Σαρμπινός, Γεώργιος Μιχάλης, Βασίλης Μπακάλης, Αλέξανδρος Κελέσης, Παύλος Πολύμερος, Νικόλαος Μανιάτης, Θανάσης Παρασχούδης (πηδαλιούχος), Νικόλαος Δεμελής, Ιωάννου Προκοπίου, Χρυσόστομος Τάσιος, Ιωάννης Χαγιάς, Διονύσης Λαδόπουλος, Νικόλαος Ράπτης, Κωνσταντίνα Κουρκούμπα, Αγγελίνα Σαραφίδη, Κατερίνα Κώσρτα, Σουλτάνα Μητρούλη, Ειρήνη Τόκα, Αναστασία Βόντζου, Μαρία Βουλγαρίδη.
Διαβάστε περισσότερα »