Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Δηλώσεις της Κ. Νικολαϊδου και της Α. Αγγελοπούλου στο allaspor.gr για τις υποτροφίες του Ιδρύματος Λεβέντη

Posted: 06 Feb 2014 11:33 AM PST


Στην δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τις υποτροφίες Ολυμπιακής προετοιμασίας του Ιδρύματος Λεβέντη που για την τρέχουσα σεζόν θα δοθούν σε 31 αθλητές και αθλήτριες. Το allaspor.gr επικοινώνησε με τους αθλητές που επιλέχθηκαν από το Ίδρυμα για να τους συγχαρεί και να πάρει κάποιες δηλώσεις τους για αυτό το γεγονός.

Νικολαϊδου: "Θέλω να ανταποδώσω αυτή τη βοήθεια με ένα Ολυμπιακό μετάλλιο"
H πρωταθλήτρια κωπηλασίας και καλύτερη αθλήτρια της περσινής χρονιάς Κατερίνα Νικολαϊδου δήλωσε στο allaspor.gr για την επιλογή της: "Η στήριξη αυτή από το ίδρυμα Λεβέντη αναμφισβήτητα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμένα και τη συνέχεια της προετοιμασίας μου για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Βραζιλία το 2016. Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε μία τέτοια κίνηση σου παρέχει οικονομική και ψυχική δύναμη να συνεχίσεις όσο καλύτερα γίνεται την προσπάθεια σου και να καταφέρεις να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Για όλη αυτήν την υποστήριξη θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το ίδρυμα Λεβέντη και εύχομαι στο μέλλον να μου δοθεί η δυνατότητα να ανταποδώσω τη βοήθεια αυτή με ένα ολυμπιακό μετάλλιο".

Αγγελοπούλου: "Κίνητρο η υποτροφία για την συνέχεια της προετοιμασίας κάθε αθλητή"
Η πρωταθλήτρια κωπηλασίας Αθηνά Αγγελοπούλου δήλωσε στο allaspor.gr για την επιλογή της: "Ευχαριστώ το Ίδρυμα Λεβέντη για την υποτροφία. Είναι μια βοήθεια που λειτουργεί ως κίνητρο για την συνέχεια της μεγάλης προετοιμασίας που έχει κάθε αθλητής. Συνεχίζω την προετοιμασία μου και κύριος στόχο μου για φέτος είναι η Ολυμπιάδα Νέων και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων".
Πηγή: www.allaspor.gr

Η 1η Ρεγκάτα Αξιολόγησης 1-2 Μαρτίου 2014 στο Σχινιά

Posted: 06 Feb 2014 10:35 AM PST

Η 1η Ρεγκάτα Αξιολόγησης αθλητών που επιθυμούν να ενταχθούν στην Εθνική ομάδα θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 1-2 Μαρτίου 2014 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Ο αγώνας αφορά στις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων, Κάτω των 23, Ανδρών/Γυναικών και Ανδρών/Γυναικών Ελαφρών Βαρών και είναι προαπαιτούμενο για τη 2η και τελική Ρεγκάτα Αξιολόγησης που θα γίνει στις αρχές Απρίλη.
Περισσότερα στην προκήρυξη της ΕΚΟΦΝΣ που ακολουθεί.