Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Greek Rowers

Greek Rowers


Απευθείας στην ΕΡΤ2 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Posted: 02 Sep 2015 10:03 AM PDT

Από αύριο Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή που ολοκληρώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών - Γυναικών, η ΕΡΤ2  θα μεταδώσει απευθείας όλους τους ημιτελικούς Α'/Β' και τους τελικούς Α' και Β'.
Η αυριανή μετάδοση ξεκινά στις 11:00 μέχρι τις 13:25 και θα μας δώσει τη δυνατότητα να δούμε "ζωντανά" τους ημιτελικούς του διπλού ελ.β. ανδρών, με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Λευτέρη Κόνσολα, στις 12:10 και της τετρακώπου άνευ ανδρών, με τους Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα, Διονύση Αγγελόπουλο και Γιάννη Χρήστου, στις 12:38.
Τα δυο ακόμη πληρώματα που αγωνίζονται αύριο είναι το ελαφρύ σκιφ ανδρών, με τον Σπύρο Γιάνναρο, στις 13:29 και το ελαφρύ διπλό γυναικών, με τις Αμαλία Τσιάβου και Γεωργία Δημάκου, στις 14:19, για τους ημιτελικούς Γ'/Δ'.

Εκδρομή Γονέων – Φίλων της Κωπηλασίας στην Ρουμανία για το Βαλκανικό

Posted: 02 Sep 2015 09:31 AM PDT


logobalkanrowing12 - 13 SEP 2015
2015 BALKAN ROWING CHAMPIONSHIPS
Iasi, ROU
IASIO- ΡΟΥΜΑΝΙA

1η ΜΕΡΑ , ΠΕΜΠΤΗ, 10/09/15, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΛΕΒΕΝ.
Συγκέντρωση το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ, άφιξη στα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την 7η σε πληθυσμό πόλη της Βουλγαρίας , το Πλέβεν . Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια . Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ , ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11/09/15 , ΠΛΕΒΕΝ – ΙΑΣΙΟ.
Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση . Διέλευση συνόρων Βουλγαρίας – Ρουμανίας και άφιξη στην 2η σε πληθυσμό πόλη της Χώρας μετά το Βουκουρέστι , το Ιάσιο . Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Αναχώρηση για παρακολούθηση της τελετής έναρξης των αγώνων .Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 12/09/15, ΙΑΣΙΟ.
Πρωινό . Παρακολούθηση των βαλκανικών αγώνων . Απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στην πόλη.
4η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 13/09/15, ΙΑΣΙΟ – ΠΛΕΒΕΝ.
Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση μετά την τελετή λήξης των αγώνων για το Πλέβεν , Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.
5η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 14/09/15, ΠΛΕΒΕΝ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στα Ιωάννινα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 180 ευρώ / κατ΄ άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, άνετο, ασφαλές πούλμαν .
- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Πλέβεν και δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Ιάσιο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
- Τέσσερα (4) πρωινά.
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.
- Φ.Π.Α.

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.

Για κρατήσεις θέσεων :
Pamvotis Travel
N. Zerva 11, 45332 Ioannina - Greece
Tel : 0030 2651034774
Fax : 0030 2651037779
E-mail : pamvoioa@otenet.gr

Π.Π.Κ. Α-Γ 2015: Ροή αποτελεσμάτων 4ης ημέρας

Posted: 02 Sep 2015 04:15 AM PDT

Τέταρτη ημέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας και η πρώτη ελληνική συμμετοχή, με τον Σπύρο Γιάνναρο στο σκιφ ελ.β., δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό. Ο Έλληνας πρωταθλητής ενώ ήταν δεύτερος μέχρι τα 1500μ, στα τελευταία 500μ έμεινε πίσω με αποτέλεσμα να τον προσπεράσουν οι αθλητές από την Ουγγαρία και την Πολωνία, οι οποίοι, μαζί με τον Σέρβο, πήραν την πρόκριση.

Στα δώδεκα καλύτερα πληρώματα του διπλού ελ.β. ανδρών και πολύ κοντά στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Ρίο, βρίσκονται οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας μετά την 3η θέση που κατέλαβαν στον προημιτελικό του αγωνίσματος. Μαζί τους προκρίθηκαν οι Νοτιοαφρικανοί που ήταν πρώτοι και οι Αμερικάνοι.

Για 79 μόλις εκατοστά του δευτερολέπτου έχασαν την πρόκριση στον ημιτελικό τα κορίτσια του διπλού σκιφ ελ.β., Αμαλία ΤΣιάβου και Γεωργία Δημάκου. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες πάλεψαν σε όλη την κούρσα με τις Ρωσίδες και τις Αμερικανίδες αλλά, τελικά, έμειναν στην τέταρτη θέση με χρόνο 7:18.68. Την πρόκριση πήραν τα πληρώματα της Νότιας Αφρικής (7:14.22), της Ρωσίας (7:17.56) και της Αμερικής (7:17.89). 

Δεν κατάφερε να προκριθεί στη δωδεκάδα του Παγκοσμίου η ελαφριά τετράκωπος ανδρών με τους Στέφανο Ντούσκο, Σπύρο Αντώνη, Κώστα Βαρδάκα και Γιάννη Πέτρου. Το ελληνικό πλήρωμα κοντραρίστηκε μέχρι το τέλος με το Αυστριακό που, μαζί με τους Ιταλούς, πήραν τελικά την πρόκριση. 

Ο Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ 8η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Posted: 02 Sep 2015 02:11 AM PDT

            Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (29-30), πραγματοποιήθηκε στη λίμνη της Καστοριάς η 8η Πανελλήνια Συνάντηση Κωπηλασίας για αθλητές 12-14 ετών με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου, υπό την αγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.
            Η διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε φέτος μετά από διακοπή 3 χρόνων, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτικά (με έναν καινούργιο άριστο κωπηλατικό στίβο, παράλληλες εκδηλώσεις κ.λ.π.) όσο και αγωνιστικά, με τις συμμετοχές να ξεπερνούνε τις 220 από 19 συλλόγους της Ελλάδας και την ομάδα της Κύπρου.
            Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με 13 νεαρούς κωπηλάτες οι περισσότεροι από τους οποίους πήραν σε αυτή τη διοργάνωση το αγωνιστικό τους βάπτισμα, υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους, Γ.Μπικογιάννη και Κ.Φυτοπούλου, πραγματοποιώντας πολύ ενθαρρυντικές εμφανίσεις και αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.
Πιο αναλυτικά: Στην 5η θέση του τελικού του αγωνίσματος τετραπλό σκιφ κορασίδων τερμάτισε το πλήρωμα της Κατερίνης με τις Κωστοπούλου Κων/να, Φυτοπούλου Παρθενόπη, Κούρτη Κατερίνα και Μαρέτη Βασιλική. Στην 7ηθέση του αγωνίσματος διπλό σκιφ παίδων 12 ετών κατατάχθηκαν οι Μπούσιου Γιώργος και Μπαλάτος Γιώργος. Ο Καριπίδης Σάββας στη πρώτη αγωνιστική του εμφάνιση, με μια πολύ δυνατή προκριματική κούρσα όπου τερμάτισε πρώτος, προκρίθηκε απευθείας στη δωδεκάδα του αγωνίσματος σκιφ παίδων, και τελικά κατατάχθηκε 8ος τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του μικρού τελικού. Επίσης στην 12άδα του αγωνίσματος του διπλού σκιφ παίδων προκρίθηκαν οι Καλαμπάκας Νίκος και Κετσιτζόγλου Κώσταςκαι τερμάτισαν 3οι στον μικρό τελικό (9η θέση).
Με πολύ θετικές εντυπώσεις συνοδεύτηκε η πρώτη αγωνιστική συμμετοχή των Μπούσιου Ελένης στο σκιφ κορασίδων 12 ετών και Γκανάτσιου Θανάση και Καρλέτσα Θανάση στο διπλό σκιφ παίδων που δεν πέρασαν στην τελική δωδεκάδα, όπως και της Καλαϊτζίδου Αναστασίας στο σκιφ κορασίδων.
Την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συνόδεψαν  τα μέλη του Δ.Σ. Μαρέτης Κώστας, Μπούσιου Βασίλης και Μπούσιου Κώστας, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν και πολλοί γονείς, συναθλητές και φίλοι του Ν.Ο.ΚΑΤ. δημιουργώντας μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα.
Ο Έφορος Δημ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς